luni, 16 mai 2011

mă cheamă Deiniăl şi borăsc în chiuvetă

Cu asta mă ocup eu. Mă îmbăt ca un porc, de obicei. Câteodată dau kilometraju' peste cap şi-mi dau şi maţele afară. De parc-aş putea da burta jos dacă dau înapoi ce-am mâncat. Nu, nu te gândi la asta! Nu asta e ideea. Eu fac asta de plăcere. Beau de plăcare. Mă detaşez de tot, mă relaxez, gândesc la rece. Totul este mai simplu aşa.

Aşa îmi pierd eu timpul întotdeauna. Aşa am făcut tot liceul. Simt că m-am pierdut pe undeva. Cândva mai învăţam şi eu câte ceva. Mai ştiam şi eu câte ceva. Acum tot ce mai ştiu este gramatica. Sper! În rest.. sunt profesionist. Sunt ca Iisus: "Lăsaţi băutura să vină la mine!" Asta fac eu. O ard aiurea.

Acuma mă chinui să trec clasa. Sunt câteva materii care-mi dau de furcă. Alea de real, fute-le dumnezeu! Eu sunt cu limbile. Da, de toate felurile. Care se bagă la o limbă? De-alea cum ştiu numai eu. Germană! Ce glume am în program. După ce că nu fac nimic, mai am şi glumea proaste. Două dimineaţa, ce pula mea! Asta-i glumă d-aia de şantier, cum fac nerzii ăia nefutuţi când pun ochii pe vreo strâmbă.

Cum fac eu să trec la chimie? Da' la info? Mie mi-e silă de materiile astea. Astea-s materiile alea cărora nu le găsesc nici cea mai mică utilitate, atâta timp cât nu vrei să lucrezi într-un domeniu care se bazează pe vreuna din ele. Căcat!

Vreau să mă apuc de învăţat. Nu mai beau, nu mai fumez, nu mai arunc banii pe căcaturi. Mă fac băiat bun. "Bine-aşa, man!" ar zice X. N-am mai fumat de aproape o săptămână. N-am mai băut de.. ieri. Ieri m-am lăsat de băutură de vreo trei ori, în pizada mă-sii, da' m-am apucat tot de atâtea ori. Cred că tot din cauză că nu ştiu matematică.


Un comentariu:

  1. +1 man! Nu mai bea, nu mai fuma, nu'njura, nu riposta, nu mai da din cap atunci cand se'aude muzica. Fii robot, nu fute, nu'ti trai viata. Nu citi commentu' asta. Nu face nimic din ce'ti place. Si.. sigur.. Absolut sigur o sa fii un emo greu de ucis (2).

    RăspundețiȘtergere