marți, 26 aprilie 2011

Fără ..

Uite c-a trecut o lună de când n-am mai postat nimic pe blog. N-am mai avut timp, nu de alta. Am avut şi calculatoru' futut, şi mie mi-e prea lene să fac ceva ca să-l readuc pe linia de plutire, ca de obicei.

Ducă-se-n pizda mă-sii, să-l facă altcineva! N-am eu timp de instalat Windows, drivere şi alte căcaturi. "Nici măcar nu-mi trebuie calculator. D-abia nu mai stau pe facebook!" Asta era scuza mea de fiecare dată când mă îndemna vreunu' din cunoscuţi să-mi fac şi eu pc-ul, ca să mai povestim pe mess.

Probabil unii dintre voi sunt curioşi ce-am făcut în tot timpul ăsta în care n-am dat pe la calculator. N-am făcut nimic. Ca de obicei. M-am făcut că mă duc la şcoală. Clasa a şaptea suge grav. Pe lângă şcoală, activitatea predominantă a fost băutura. Am trecut de la Stalinskaya la Timişoreana, ca-n vară. Votca nu se mai ducea ca înainte. Nu ştiu de ce. Or veni şi vremuri mai bune, puula mea!

Mi-am luat şi motor între timp, şi mi-am dat bike-ul. Am mers "ca un inconştient", cum ar spune cineva drag tare mie. Da! Asta înseamnă că am mers cu motoru' fără carnet, fără acte, fără ITP, fără asigurare, fără cască, fără semnalizări, fără oglinzi. Fără nimic, în pula mea! Am condus chiar şi după ce-am băut. Bere. Bere la pet, ca de obicei. A fost interesant al dracu'. Când merg spre casă trec pe lângă secţia de poliţie. Super, ştiu! Dube, la colt de stradă. Poliţai, vreo zece! Trec la doi metri de ei, duhnind a bere, fără cască, pe la ora unşpe, seara. Nu m-a-ntrebat nimic nici naiba. Poliţie de căcat. Dacă dădeam peste careva în următorii 50 de metri, până acasă?

Acuma mi-am luat cască, mi-oi lua şi permis mai încolo. Asigurarea trebuie să mi-o dea unu', dacă nu s-o fute-n cur, cum prevăd că se va întâmpla. Problema alta e: nu-mi porneşte motoru'. Cred că are nevoie de vreo baterie nouă, ceva, puula mea. Mi-am rupt de la gură, n-am mai luat votcă atunci când am ieşit ultima oară în oraş, şi am pus benzină de vreo 250 de mii, ca să fiu sigur că nu asta e problema. Puula mea, nu-mi porneşte motorul. Cred că voi suge pula, ca să câştig un ban cinstit. Care va fi prima persoană care va beneficia de serviciile mele? Daţi-mi o soluţie.

3 comentarii:

  1. daca nu am ceea ce se numeste pula, cum facem?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu tre' să fii bărbat ca să primeşti o muie. ce, te tentează?

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti absurd... chiar dk eu si tentativa aia de om kre ti-a dat motoru nu ne mai intelegem... motorul a fost ok, avea tot ce-ai specificat n-avea... iar faptul ca tu te crezi un alcoolic notoriu nu scoate in evidenta decat faptul ca 1 esti iresponsabil de actiunile tale iar tot universul tau se invarte in jurul unei sticle de whisky, sau bere... poate k tot din cauza bauturii ai ajuns sa consideri fiekre fata o curva/ profitoare/ proasta/ in plus pe fata pamantului, etc etc.. ti-ai stricat singur imaginea de biker, si ti-ai format una de copil teribilist ce are doar ktiva prieteni ce se numesc J.B Jack daniels dk nu ma insel... si ai si o prietena.. se numeste timisoreana, steaua ta se numestea stela artua si poti spune k o dai si cu ursus parte-n parte dp doua sticle de vin.. iar referitor la motor.. si cu accte si fara ele stai linistit ca aceasi puscarie o faci daca lovesti pe cineva k ai condus baut.. mult noroc rece si restul bauturilor ce le bei..

    RăspundețiȘtergere