marți, 23 august 2011

de băgat pula

Mi-aduc aminte că atunci când eram mic eram foarte des criticat pentrru faptul că nu prea făceam un lucru cap-coadă. Nici acum nu prea pot să duc un lucru la bun sfârşit, să mă ţin de el. N-am mai scris pe blog. Nici de asta nu m-am putut ţine, futu-i mama ei de băutură.

Şi, totuşi, sunt unele lucruri pe care le pot finaliza. A, nu ştii despre ce-i vorba? Păi cum să nu ştii? Tre' să ştii, că doar eşti stalker, îmi urmăreşti fiecare mişcare pe facebook. D-aia atunci când am dat like la "two girls, one cup", "one man, one horse" şi alte căcaturi din-astea care doar mie-mi plac, le-am dat remove de pe profil, că te-ai fi oripilat. Că tu nu ştii ce-i frumos, băga-mi-aş pula-n mă-ta. Eşti un incult. Să vezi un cal cum fute în cur un neamţ blond şi plin de muşchi este ceva sublim.

Ei, bine, acum pot să-mi bag pula de la un cap la altul. Şi la propriu, şi la figurat. Este şi asta o realizare, nu? În curând şi poze, dacă-mi permite râşniţa de pe care scriu acum.


şi-acuma să zic ce-mi place mie. Vreau să spun că am tot respectul (not!) pentru pizdele care au blog şi care îşi expun fecalele inutile şi puerile acolo, crezând că lăbarii ăia care comentează pzitiv şi le ling fix în cur chiar sînt mişcaţi şi le înţeleg înţeleg poşirca deversată pe blog. Greşit! Speră doar să vă dea la muie într-o seară abjectă în care o să vă prindă în off-side sentimental cu prietenul care e plecat la aia care i-o suge de plăcere.

Aşa că, târfă împuţită ce eşti, cu aere de intelectuală, pe nimeni nu interesează cum ai visat tu că te-a futut un unicorn în cur şi ţi-a spart ghiveciu' şi dimineaţa te-ai trezit cu lacrimi în ochi, da' măcar împlinită sexual că unicornul a fost mai bun decât prietenu' tău ăla impotentu'

xoxo